هر چه دلتان می خواهد در «املت ماسالا» بریزید

5 شهریور, 1395
بازدید : 223
وب‌سایت آشپزباشی: املت ماسالا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور دستتان برای اضافه کردن هر ماده ی غذایی باز است، می توانید در آن از رنده زنجبیل تازه، نعناع تازه و یا خشک هم استفاده کنید. می توانید آن را بدون نان و یا ...
هر چه دلتان می خواهد در «املت ماسالا» بریزیدReviewed by yoursite on شهریور 5Rating: 5.0هر چه دلتان می خواهد در «املت ماسالا» بریزید
وب‌سایت آشپزباشی: املت ماسالا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور دستتان برای اضافه کردن هر ماده ی غذایی باز است، می توانید در آن از رنده زنجبیل تازه، نعناع تازه و یا خشک هم استفاده کنید. می توانید آن را بدون نان و یا به همراه نان میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن  ۱ قاشق چای خوری
  •     پیازچه  ۱ ساقه
  •     فلفل چیلی قرمز  ۱ عدد
  •     سیر  ۱ حبه
  •     زردچوبه ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     گشنیز آسیاب شده  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر زیره  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

املت ماسالا

طرز تهیه:

1-از قبل، گریل فر را روشن کنید.

2-در ماهیتابه ی نچسبی (که بتوانید آن را در فر بگذارید) به قطر ۲۰ تا ۲۷ سانتی متر، روغن را روی اجاق گرم کنید و پیازچه، فلفل چیلی، سیر و زردچوبه را در آن تفت دهید تا پیاز و فلفل نرم شوند.

3-گشنیز خشک شده(یا تازه) و پودر زیره را هم اضافه کرده و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید).

4-سپس تخم مرغ زده را روی مواد در ماهیتابه بریزید و با چرخاندن ماهیتابه، تخم مرغ را زیر مواد پخش کنید.

5-وقتی املت، کمی گرفت؛ آن را زیر حرارت گریل قرار دهید تا کاملا پخته شود، سپس آن را با نان و گشنیز تازه میل کنید.

نکات:

1-پیازچه را ریز خرد کنید.

2- از فلفل چیلی قرمز و یا سبز استفاده کنید.فلفل چیلی را خرد کنید. می توانید با توجه به ذائقه تان میزان آن را کم و یا زیاد کنید.

3- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.

وب‌سایت آشپزباشی: املت ماسالا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور دستتان برای اضافه کردن هر ماده ی غذایی باز است، می توانید در آن از رنده زنجبیل تازه، نعناع تازه و یا خشک هم استفاده کنید. می توانید آن را بدون نان و یا به همراه نان میل کنید.

مواد لازم:

  •     روغن  ۱ قاشق چای خوری
  •     پیازچه  ۱ ساقه
  •     فلفل چیلی قرمز  ۱ عدد
  •     سیر  ۱ حبه
  •     زردچوبه ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     گشنیز آسیاب شده  ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر زیره  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

املت ماسالا

طرز تهیه:

1-از قبل، گریل فر را روشن کنید.

2-در ماهیتابه ی نچسبی (که بتوانید آن را در فر بگذارید) به قطر ۲۰ تا ۲۷ سانتی متر، روغن را روی اجاق گرم کنید و پیازچه، فلفل چیلی، سیر و زردچوبه را در آن تفت دهید تا پیاز و فلفل نرم شوند.

3-گشنیز خشک شده(یا تازه) و پودر زیره را هم اضافه کرده و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید).

4-سپس تخم مرغ زده را روی مواد در ماهیتابه بریزید و با چرخاندن ماهیتابه، تخم مرغ را زیر مواد پخش کنید.

5-وقتی املت، کمی گرفت؛ آن را زیر حرارت گریل قرار دهید تا کاملا پخته شود، سپس آن را با نان و گشنیز تازه میل کنید.

نکات:

1-پیازچه را ریز خرد کنید.

2- از فلفل چیلی قرمز و یا سبز استفاده کنید.فلفل چیلی را خرد کنید. می توانید با توجه به ذائقه تان میزان آن را کم و یا زیاد کنید.

3- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.

.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved