مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید –

20 آذر, 1395
بازدید : 91
1395/09/21 ...
مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید –Reviewed by yoursite on آذر 20Rating: 5.0مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید –

1395/09/21

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای اروپایی
آکاایران: مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 5

وب سایت آشپزباشی: مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

  •     کراکر نمکی  ۶ عدد
  •     کره  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۱ حبه
  •     جعفری  ۴ شاخه
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آرد  ۲ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
  •     سینه مرغ  ۲ عدد
  •      روغن زیتون  به میزان لازم
,مرغ سوخاری,[categoriy]

مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید - مرغ سوخاری

آکاایران: مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید

 
طرز تهیه:
1-برای تهیه پودر سوخاری، کراکرهای نمکی را به همراه کره، سیر، شاخه های جعفری، رنده پوست لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شده، سپس آن را در بشقاب بریزید.

به گزارش آکاایران: 2-آرد را در بشقاب دوم بریزید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.

3-فیله ها را ابتدا در آرد زده و خوب به آن آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر آن ها را در ترکیب پودر سوخاری ای که تهیه کردید، بزنید. با دست آرد سوخاری را روی فیله ها فشار دهید تا خوب به آنها بچسبد.


4-هم می توانید فیله ها را در فر بپزید و هم می توانید آن ها را سرخ کنید. برای پخت در فر، از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، فیله ها را روی آن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید.


5- برای سرخ کردن فیله ها، ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی روغن زیتون در آن بریزید و فیله ها را برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که مغز پخت و ترد شوند، سرخ کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری با طعم سیر:
1- سیر را پوست بگیرید.

2- پوست لیمو را رنده کنید.

3- بر روی سینه های مرغ با چاقو چند خط بیاندازید. آن ها را در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با بیفتک کوب و یا پشت ماهیتابه بکوبید تا کمی صاف شوند.

غذاهای اروپایی -


1395/09/21

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیغذاهای اروپایی
آکاایران: مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 5

وب سایت آشپزباشی: مرغ سوخاری با طعم سیر از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. این روش، راهی ساده و سریع برای مزه دار کردن و پختن مرغ، گوشت و حتی ماهی است.

  •     کراکر نمکی  ۶ عدد
  •     کره  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۱ حبه
  •     جعفری  ۴ شاخه
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     آرد  ۲ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
  •     سینه مرغ  ۲ عدد
  •      روغن زیتون  به میزان لازم
,مرغ سوخاری,[categoriy]

مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید - مرغ سوخاری

آکاایران: مرغ سوخاری تان را اینطوری مزه دار کنید

 
طرز تهیه:
1-برای تهیه پودر سوخاری، کراکرهای نمکی را به همراه کره، سیر، شاخه های جعفری، رنده پوست لیمو، مقداری نمک و فلفل سیاه در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا ریز شده، سپس آن را در بشقاب بریزید.

به گزارش آکاایران: 2-آرد را در بشقاب دوم بریزید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید.

3-فیله ها را ابتدا در آرد زده و خوب به آن آغشته کنید، سپس در تخم مرغ بزنید و در آخر آن ها را در ترکیب پودر سوخاری ای که تهیه کردید، بزنید. با دست آرد سوخاری را روی فیله ها فشار دهید تا خوب به آنها بچسبد.


4-هم می توانید فیله ها را در فر بپزید و هم می توانید آن ها را سرخ کنید. برای پخت در فر، از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، فیله ها را روی آن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید.


5- برای سرخ کردن فیله ها، ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط گرم کنید، کمی روغن زیتون در آن بریزید و فیله ها را برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف، تا زمانی که مغز پخت و ترد شوند، سرخ کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ سوخاری با طعم سیر:
1- سیر را پوست بگیرید.

2- پوست لیمو را رنده کنید.

3- بر روی سینه های مرغ با چاقو چند خط بیاندازید. آن ها را در کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با بیفتک کوب و یا پشت ماهیتابه بکوبید تا کمی صاف شوند.

غذاهای اروپایی -


مطالب مشابه