طرز تهیه کوفته ترکی ایزگارا

9 خرداد, 1396
بازدید : 146
1. آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.2. در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.3. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا ...
طرز تهیه کوفته ترکی ایزگاراReviewed by yoursite on خرداد 9Rating: 5.0طرز تهیه کوفته ترکی ایزگارا
1. آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.

2. در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

3. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.

4. سپس در سینی فر چرب شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه آن را می پزیم.

سایر نکات:

1. می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

2. می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

3. در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید.

4. خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.


1. آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می دهیم.

2. در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می کنیم.

3. از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می دهیم.

4. سپس در سینی فر چرب شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه آن را می پزیم.

سایر نکات:

1. می توانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

2. می توان کوفته ها را در سس گوجه فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

3. در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم مرغ به مواد اضافه نمایید.

4. خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.