طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه

4 خرداد, 1396
بازدید : 115
وب سایت روزیاتو: در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.مواد لازم:    ۴ پیمانه آرد نان    ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر    ۱ قاشق غذاخوری شکر    ۲ پیمانه آب گرم    ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون    ۱ قوطی ...
طرز تهیه پیتزای تنوری در خانهReviewed by yoursite on خرداد 4Rating: 5.0طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه
وب سایت روزیاتو: در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     ۴ پیمانه آرد نان
  •     ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر
  •     ۱ قاشق غذاخوری شکر
  •     ۲ پیمانه آب گرم
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قوطی پوره گوجه فرنگی
  •     ۴ حبه سیر
  •     ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه

طرز تهیه:


1-در یک کاسه بزرگ، آرد، ۱٫۵ قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.


2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و ۲ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.


3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.


4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید.


5-فر را با دمای ۲۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.


7- روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.


8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.


9-پیتزا را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

وب سایت روزیاتو: در این مطلب، نحوه پخت پیتزای تنوری در خانه را برایتان انتخاب کرده ایم که برای تاپینگ آن، می توانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     ۴ پیمانه آرد نان
  •     ۲٫۵ قاشق غذاخوری نمک کوشر
  •     ۱ قاشق غذاخوری شکر
  •     ۲ پیمانه آب گرم
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری خمیر ترش
  •     ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ قوطی پوره گوجه فرنگی
  •     ۴ حبه سیر
  •     ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه پیتزای تنوری در خانه

طرز تهیه:


1-در یک کاسه بزرگ، آرد، ۱٫۵ قاشق غذاخوری نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.


2-در یک کاسه متوسط، آب، خمیر ترش و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را هم بزنید و ۲ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.


3-خمیر ترش را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی ور بیاید.


4-روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ۴ قسمت جداگانه تقسیم کنید. هر کدام را یک چانه کرده و روی یک ورقه روغنی بگذارید. روی آن ها حوله نمدار بکشید و ۴ ساعت در یخچال بگذارید.


5-فر را با دمای ۲۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


6-در مخلوط کن، گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.


7- روی سطح صاف، آرد پاشیده، یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. مخلوط سس گوجه فرنگی را در تمام سطح خمیر پخش کنید.


8-یک لایه پنیر موزارلا روی سس قرار داده و روی آن ریحان بپاشید. در صورت تمایل می توانید سوسیس، پیاز یا … اضافه کنید.


9-پیتزا را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.