طرز تهیه اشپیل شور

22 دی, 1395
بازدید : 50
وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.مواد لازم:  نمک 2 پیمانهاشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عددطرز تهیه: برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده ...
طرز تهیه اشپیل شورReviewed by yoursite on دی 22Rating: 5.0طرز تهیه اشپیل شور

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.

مواد لازم:

 
  • نمک 2 پیمانه
  • اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.
 
نکات:
 

1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.

2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.

مواد لازم:

 
  • نمک 2 پیمانه
  • اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.
 
نکات:
 

1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود.

2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved
دانلود آهنگ جدید گروه پالت – صد بار
دانلود سریال عاشقانه قسمت نهم 9
دانلود آهنگ جدید شیث رضایی – کم آوردم بیا
دانلود آهنگ جدید فریدون آسرایی – پشت شیشه های دنیا
دانلود آهنگ جدید بهنام صفوی – خوشبختی
دانلود آهنگ جدید بابکان – ای پسر
دانلود آهنگ جدید سیروان خسروی – خیلی روزا گذشت
دانلود آهنگ جدید رضا شیری – تنهایی نزدیکه
دانلود آهنگ جدید صالح رضایی – هیجانی
دانلود آهنگ جدید حمید عسکری – فاز فراموشی
download new music
Download New Song
New Music
New Song
Download Music
دانلود آهنگ جدید ایرانی
دانلود موزیک های ایرانی
آهنگ دانلود جدید 1
آهنگ ایرانی جدید 2
اهنگ جدید 3
دانلود آهنگهای جدید ایرانی 4
آهنگهای جدید ایرانی 5
آهنگ جدید 6
موزیک و آهنگ 7
آهنگ و موزیک 8
آهنگهای پارسی 9
آهنگ های فارسی 10
آهنگهای فارسی 11
اهنگهای فارسی 12
دانلود آهنگهای پارسی 13
دانلود آهنگ های فارسی 14
دانلود آهنگهای فارسی 15
آهنگهای پارسی دانلود 16
آهنگ های فارسی دانلود 17
موزیک های پارسی 18
موزیکهای ایرانی 19
موزیک پارسی و ایرانی 20
دانلود موزیک فارسی 21
دانلود آهنگ و موزیک ایرانی 22
دانلود آهنگهای شاد 23
آهنگ شاد 24
دانلود آهنگ با لینک مستقیم 25
دانلود آهنگ با متن ترانه 26