سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان

16 اردیبهشت, 1396
بازدید : 224
وب سایت آشپزی آکا: سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد. مواد لازم: خیار متوسط:3 عدد نگینی فلفل سبز تند:2 عدد لیمو ترش:2 ...
سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمانReviewed by yoursite on اردیبهشت 16Rating: 5.0سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان
وب سایت آشپزی آکا: سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.

 مواد لازم:


  •  خیار متوسط:3 عدد نگینی
  •  فلفل سبز تند:2 عدد
  •  لیمو ترش:2 عدد
  •  گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
  •  سیر:یک حبه رنده شده
  •  پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده
  •  ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری
  •  نمک:به میزان لازم
طرز تهیه سالسای خیار
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
طرز تهیه سالسای خیار
 
نکات

1. خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.


2. در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.


3. اگر اهل غذای تند  نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.


4. یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.

وب سایت آشپزی آکا: سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.

 مواد لازم:


  •  خیار متوسط:3 عدد نگینی
  •  فلفل سبز تند:2 عدد
  •  لیمو ترش:2 عدد
  •  گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
  •  سیر:یک حبه رنده شده
  •  پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده
  •  ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری
  •  نمک:به میزان لازم
طرز تهیه سالسای خیار
 
طرز تهیه:
 
همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
طرز تهیه سالسای خیار
 
نکات

1. خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.


2. در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.


3. اگر اهل غذای تند  نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.


4. یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.

.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved