خورش نخود سبز و شوید، مناسب دیابتی ها

20 دی, 1395
بازدید : 90
ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: شوید برای آنان که از دیابت رنج می برند و قند بالایی دارند بسیار مناسب است. برای همین طرز تهیه خورشی را به شما آموزش می دهیم که در آن از شوید استفاده شده است.مواد لازم:گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم كیلوروغن (سرخ كردنی) 4 قاشق سوپخوریپیاز (سرخ شده)  4 قاشق سوپخوریسیر  1 حبهنخود سبز نیم كیلوشوید ...
خورش نخود سبز و شوید، مناسب دیابتی هاReviewed by yoursite on دی 20Rating: 5.0خورش نخود سبز و شوید، مناسب دیابتی ها

ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: شوید برای آنان که از دیابت رنج می برند و قند بالایی دارند بسیار مناسب است. برای همین طرز تهیه خورشی را به شما آموزش می دهیم که در آن از شوید استفاده شده است.

مواد لازم:
  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم كیلو
  • روغن (سرخ كردنی) 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده)  4 قاشق سوپخوری
  • سیر  1 حبه
  • نخود سبز نیم كیلو
  • شوید (ساطوری شده) 2 پیمانه
  • شكر 1 قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) 1 قاشق چایخوری
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 1 قاشق سوپخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش نخودسبز و شوید

طرز تهیه:

ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.

نكات:


1) این غذا در تركیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌كند.


2) لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.


3) بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنید.


4) اضافه كردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میكند.

ماهنامه تخصصی هنر آشپزی: شوید برای آنان که از دیابت رنج می برند و قند بالایی دارند بسیار مناسب است. برای همین طرز تهیه خورشی را به شما آموزش می دهیم که در آن از شوید استفاده شده است.

مواد لازم:
  • گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم كیلو
  • روغن (سرخ كردنی) 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز (سرخ شده)  4 قاشق سوپخوری
  • سیر  1 حبه
  • نخود سبز نیم كیلو
  • شوید (ساطوری شده) 2 پیمانه
  • شكر 1 قاشق چایخوری
  • ادویه (پلویی اصفهان) 1 قاشق چایخوری
  • زعفران (آبكرده و غلیظ) 1 قاشق سوپخوری
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش نخودسبز و شوید

طرز تهیه:

ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.

نكات:


1) این غذا در تركیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌كند.


2) لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.


3) بهتر است از نخود سبز پوست كنده استفاده كنید.


4) اضافه كردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میكند.