«املت دنور»؛ صبحانه یا عصرانه؟

23 تیر, 1395
بازدید : 252
وب‌سایت مواد لازم: املت در دسته غذاهای سریع و راحت قرار می گیرد. املت دنور را می توانید برای صبحانه یا عصرانه درست کنید، خیلی هم سریع آماده می شود.مواد لازم:    چهار عدد تخم مرغ بزرگ    نصف فنجان شیر    ژامبون کمی درشتتر خرد شده  50 گرم    نصف فلفل سبز دلمه ای       نصف پیاز درشت    چند تا قارچ    پنیر ...
«املت دنور»؛ صبحانه یا عصرانه؟Reviewed by yoursite on تیر 23Rating: 5.0«املت دنور»؛ صبحانه یا عصرانه؟

وب‌سایت مواد لازم: املت در دسته غذاهای سریع و راحت قرار می گیرد. املت دنور را می توانید برای صبحانه یا عصرانه درست کنید، خیلی هم سریع آماده می شود.


مواد لازم:
  •     چهار عدد تخم مرغ بزرگ
  •     نصف فنجان شیر
  •     ژامبون کمی درشتتر خرد شده  50 گرم
  •     نصف فلفل سبز دلمه ای   
  •     نصف پیاز درشت
  •     چند تا قارچ
  •     پنیر چدار 100 گرم
  •     کره برای سرخ کردن
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه املت دنور

طرز تهیه:

1-قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود

2-تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود

3-کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود

4-قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم

5-در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم

وب‌سایت مواد لازم: املت در دسته غذاهای سریع و راحت قرار می گیرد. املت دنور را می توانید برای صبحانه یا عصرانه درست کنید، خیلی هم سریع آماده می شود.


مواد لازم:
  •     چهار عدد تخم مرغ بزرگ
  •     نصف فنجان شیر
  •     ژامبون کمی درشتتر خرد شده  50 گرم
  •     نصف فلفل سبز دلمه ای   
  •     نصف پیاز درشت
  •     چند تا قارچ
  •     پنیر چدار 100 گرم
  •     کره برای سرخ کردن
  •     نمک و فلفل

طرز تهیه املت دنور

طرز تهیه:

1-قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را کمی تفت می دهیم تا نرم شود

2-تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست بشود

3-کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود

4-قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم

5-در تابه را می گداریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم

.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved