افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی – آکا

30 شهریور, 1395
بازدید : 226
افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی - آکاعلت ابتلا به بیماری,عوارض خوردن غذاهای مختلف,عوارض مواد نگهدارنده,افزایش هوش کودکان,علت بی اشتهایی در صبحانهآکاایران: افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی آکاایران: یکی از جذابیت های سفر غذاهای بومی آن منطقه میباشد؛ به طور مثال اصفهان میرویم که بریونی بخوریم یا اصلا امکان ندارد در سفر ایتالیا پاستا ...
افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی – آکاReviewed by yoursite on شهریور 30Rating: 5.0افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی – آکا
,علت ابتلا به بیماری,عوارض خوردن غذاهای مختلف,عوارض مواد نگهدارنده,[categoriy]

افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی - آکاعلت ابتلا به بیماری,عوارض خوردن غذاهای مختلف,عوارض مواد نگهدارنده,افزایش هوش کودکان,علت بی اشتهایی در صبحانه

آکاایران: افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی

آکاایران: یکی از جذابیت های سفر غذاهای بومی آن منطقه میباشد؛ به طور مثال اصفهان میرویم که بریونی بخوریم یا اصلا امکان ندارد در سفر ایتالیا پاستا نخوریم؛ حتی بعضی از این غذاها انقدر خوشمزه هستند که ما در منزل هم آن ها درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم. ولی متخصصان علم تغذیه سنتی میگویند که مصرف غذاهای غیر بومی، باعث بیماری میشود. همانطور که یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از دلالیل افزایش بیماری ها نسبت به گذشته، مصرف خوراکی های غیر بومی است که یک نمونه آن مصرف ماهی شمال یا جنوب توسط مردمی است که در مناطق مرکزی کشور زندگی می کنند.

به گزارش آکاایران: مهدی برهانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، خوردن یکسری از غذاها چه در علم سنتی و چه در علم رایج مردود است مثل فست فودها که متأسفانه در بیشتر بوفه مدارس ارائه می شود. اما یکسری خوراکی ها هستند که مصرف آنها در علم رایج ایرادی ندارد ولی طب سنتی مصرف آنها را مخصوصاً برای دانش آموزان دارای عوارض بلندمدت می داند مانند انواع خوراکی هایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند.

برهانی افزود: متأسفانه  با هزار تومان می توان یک کیک یا آبمیوه خرید اما با آن پول نمی توان پسته، فندق یا بادام زیادی تهیه کرد و این می شود که آنهایی که می خواهند به فکر سلامتی خود و خانواده شان باشند باید پول زیادی را هزینه کنند.

این متخصص طب سنتی در خصوص عوارض مواد نگهدارنده گفت: خوردن این خوراکی ها سودا را اضافه می کند و عوارض خود را در درازمدت در بدن فرد نشان می دهد.

برهانی یکی از دلایل افزایش آمار بیماری ها نسبت به 200 سال قبل مصرف خوراکی های غیربومی دانست و گفت: طب سنتی می گوید مردم هر منطقه باید غذای بومی خود را بخورند تا دچار عارضه و بیماری نشوند اما اکنون می بینیم که مردم مرکز کشور از ماهی شمال و جنوب کشور تغذیه می کنند.

وی هرگونه بی اشتهایی افراد را در خوردن صبحانه، ناهار یا شام مربوط به معده دانست و گفت: افرادی که از بی اشتهایی کودکان خود و پس زدن صبحانه شکایت می کنند باید بدانند فرزند آنها دچار سوءمزاج یا عارضه معده است و بهتر است به متخصص طب سنتی مراجعه کنند.

برهانی در پاسخ به این سؤال که برای افزایش هوش و تمرکز کودکان چه خوراکی هایی پیشنهاد می شود، گفت: به طور کلی مصرف مواد خوراکی گرم از جمله ادویه جات و آجیل هایی مانند پسته، فندق، بادام و گردو در حد معمول و معقول حافظه را بهبود می بخشد و می توان گفت حافظه پایین با مزاج و مغز سرد ارتباط پیدا می کند که سرماخوردگی های متوالی یا درمان های اشتباه آن را بدتر می کند.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: در گذشته از زمان تولد تا مرگ سر خود را با کلاه می پوشاندند و همین امر از سرد شدن سر و ایجاد عارضه ی نزله و پایین آمدن حافظه جلوگیری می کرد.

,علت ابتلا به بیماری,عوارض خوردن غذاهای مختلف,عوارض مواد نگهدارنده,[categoriy]

افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی - آکاعلت ابتلا به بیماری,عوارض خوردن غذاهای مختلف,عوارض مواد نگهدارنده,افزایش هوش کودکان,علت بی اشتهایی در صبحانه

آکاایران: افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی

آکاایران: یکی از جذابیت های سفر غذاهای بومی آن منطقه میباشد؛ به طور مثال اصفهان میرویم که بریونی بخوریم یا اصلا امکان ندارد در سفر ایتالیا پاستا نخوریم؛ حتی بعضی از این غذاها انقدر خوشمزه هستند که ما در منزل هم آن ها درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم. ولی متخصصان علم تغذیه سنتی میگویند که مصرف غذاهای غیر بومی، باعث بیماری میشود. همانطور که یک متخصص طب سنتی گفت: یکی از دلالیل افزایش بیماری ها نسبت به گذشته، مصرف خوراکی های غیر بومی است که یک نمونه آن مصرف ماهی شمال یا جنوب توسط مردمی است که در مناطق مرکزی کشور زندگی می کنند.

به گزارش آکاایران: مهدی برهانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، خوردن یکسری از غذاها چه در علم سنتی و چه در علم رایج مردود است مثل فست فودها که متأسفانه در بیشتر بوفه مدارس ارائه می شود. اما یکسری خوراکی ها هستند که مصرف آنها در علم رایج ایرادی ندارد ولی طب سنتی مصرف آنها را مخصوصاً برای دانش آموزان دارای عوارض بلندمدت می داند مانند انواع خوراکی هایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند.

برهانی افزود: متأسفانه  با هزار تومان می توان یک کیک یا آبمیوه خرید اما با آن پول نمی توان پسته، فندق یا بادام زیادی تهیه کرد و این می شود که آنهایی که می خواهند به فکر سلامتی خود و خانواده شان باشند باید پول زیادی را هزینه کنند.

این متخصص طب سنتی در خصوص عوارض مواد نگهدارنده گفت: خوردن این خوراکی ها سودا را اضافه می کند و عوارض خود را در درازمدت در بدن فرد نشان می دهد.

برهانی یکی از دلایل افزایش آمار بیماری ها نسبت به 200 سال قبل مصرف خوراکی های غیربومی دانست و گفت: طب سنتی می گوید مردم هر منطقه باید غذای بومی خود را بخورند تا دچار عارضه و بیماری نشوند اما اکنون می بینیم که مردم مرکز کشور از ماهی شمال و جنوب کشور تغذیه می کنند.

وی هرگونه بی اشتهایی افراد را در خوردن صبحانه، ناهار یا شام مربوط به معده دانست و گفت: افرادی که از بی اشتهایی کودکان خود و پس زدن صبحانه شکایت می کنند باید بدانند فرزند آنها دچار سوءمزاج یا عارضه معده است و بهتر است به متخصص طب سنتی مراجعه کنند.

برهانی در پاسخ به این سؤال که برای افزایش هوش و تمرکز کودکان چه خوراکی هایی پیشنهاد می شود، گفت: به طور کلی مصرف مواد خوراکی گرم از جمله ادویه جات و آجیل هایی مانند پسته، فندق، بادام و گردو در حد معمول و معقول حافظه را بهبود می بخشد و می توان گفت حافظه پایین با مزاج و مغز سرد ارتباط پیدا می کند که سرماخوردگی های متوالی یا درمان های اشتباه آن را بدتر می کند.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: در گذشته از زمان تولد تا مرگ سر خود را با کلاه می پوشاندند و همین امر از سرد شدن سر و ایجاد عارضه ی نزله و پایین آمدن حافظه جلوگیری می کرد.

.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved