آش های محلی استان گلستان – آکا

27 تیر, 1395
بازدید : 231
1395/04/28 ...
آش های محلی استان گلستان – آکاReviewed by yoursite on تیر 27Rating: 5.0آش های محلی استان گلستان – آکا

1395/04/28

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآش ،انواع آش ، حلیم ، انواع حلیم

 

روش تهیه آش های محلی استان گلستان,طرز پخت آش های محلی استان گلستان,آموزش پخت آش های محلی استان گلستان

روش تهیه آش های محلی استان گلستان,طرز پخت آش های محلی استان گلستان,آموزش پخت آش های محلی استان گلستان,مواد لازم برای آش های محلی استان گلستان,آش,انواع آش,حلیم,انواع حلیم,آموزش پخت آش

هلی آش :

*. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می ریزند. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می کنند.

 

گوجه آش :

*. برای تهیه این آش، ابتدا گوشت را با پیاز و گوجه فرنگی تفت می دهند. سپس به آن آب، نمک، فلفل و برنج اضافه می کنند و آن را روی شعله ملایم قرار می دهند تا جا بیفتد. بعد از 2 تا 3 ساعت آش آماده می شود و به آن نعناع داغ می زنند.

 

ماش آش : 

*. این آش را اغلب در زمستان برای کسی که سرماخورده باشد، می پزند. به این  صورت که برای تهیه آن ابتدا ماش را پخته و پوست آن را می گیرند. بعد از آن ماش پخته شده را با پیاز، نمک و فلفل می پزند. وقتی که خوب جا افتاد، به آن پیاز داغ می زنند. به این ترتیب آش آماده می شود.

 

کی آش :

*. برای تهیه این غذا، ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب می پزند. سپس کدوی زرد را به آن اضافه می کنند. بعد از اینکه آش جا افتاد، آن را با آب انار میل می کنند (برای تهیه آب انار ابتدا انار ها را دانه کرده، بعد آب آن را می گیرند و به آن نمک، شکر و نعناع اضافه می کنند).

 

خواص گوجه :

*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

 

اختصاصی آکاایران


1395/04/28

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیآش ،انواع آش ، حلیم ، انواع حلیم

 

روش تهیه آش های محلی استان گلستان,طرز پخت آش های محلی استان گلستان,آموزش پخت آش های محلی استان گلستان

روش تهیه آش های محلی استان گلستان,طرز پخت آش های محلی استان گلستان,آموزش پخت آش های محلی استان گلستان,مواد لازم برای آش های محلی استان گلستان,آش,انواع آش,حلیم,انواع حلیم,آموزش پخت آش

هلی آش :

*. برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می ریزند. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می کنند.

 

گوجه آش :

*. برای تهیه این آش، ابتدا گوشت را با پیاز و گوجه فرنگی تفت می دهند. سپس به آن آب، نمک، فلفل و برنج اضافه می کنند و آن را روی شعله ملایم قرار می دهند تا جا بیفتد. بعد از 2 تا 3 ساعت آش آماده می شود و به آن نعناع داغ می زنند.

 

ماش آش : 

*. این آش را اغلب در زمستان برای کسی که سرماخورده باشد، می پزند. به این  صورت که برای تهیه آن ابتدا ماش را پخته و پوست آن را می گیرند. بعد از آن ماش پخته شده را با پیاز، نمک و فلفل می پزند. وقتی که خوب جا افتاد، به آن پیاز داغ می زنند. به این ترتیب آش آماده می شود.

 

کی آش :

*. برای تهیه این غذا، ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب می پزند. سپس کدوی زرد را به آن اضافه می کنند. بعد از اینکه آش جا افتاد، آن را با آب انار میل می کنند (برای تهیه آب انار ابتدا انار ها را دانه کرده، بعد آب آن را می گیرند و به آن نمک، شکر و نعناع اضافه می کنند).

 

خواص گوجه :

*. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A ، اسیدفولیک یا بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

 

اختصاصی آکاایران


.Copyright © 2016 RayaFun. All rights reserved